|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
reptail
|
Předmět příspěvku: tabor tygru Napsal: 02 dub 2011, 21:24 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
|
|
dnes 22:15 naprima cool
_________________ Lt.Joseph Reptail B Co. 1st Batt. 28th Inf. Reg. BLACK LIONS 1st Inf. Div.
|
|
Nahoru |
|
|
reptail
|
Předmět příspěvku: Re: tabor tygru Napsal: 04 dub 2011, 08:06 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
|
|
tak co to bylo?u mne rozhodne tabor tygru i kdyz ho mam na dvd.
_________________ Lt.Joseph Reptail B Co. 1st Batt. 28th Inf. Reg. BLACK LIONS 1st Inf. Div.
|
|
Nahoru |
|
|
Arnie
|
Předmět příspěvku: Re: tabor tygru Napsal: 04 dub 2011, 09:46 |
|
|
Colonel |
|
|
Já už dlouho neviděl Ramba, tak jsem ho sjel
_________________ ... Don't mean nothin' ... ... take two salt pils and drive on ...
|
|
Nahoru |
|
|
hans lauper
|
Předmět příspěvku: Re: tabor tygru Napsal: 04 dub 2011, 13:16 |
|
|
Major |
|
|
Já dal taky Ramba.Závěrečná scéna jak bečí,že museli v tom Vietnamu umírat a teď na ně všichni serou je docela trefná.V Namu uměli řídit cokoliv,doma je nenechají ani zametat.Tygry mám,ale viděl jsem to snad jen 3x.
_________________ Hans Lauper www.usmcvietnam.websnadno.cz
|
|
Nahoru |
|
|
Arnie
|
Předmět příspěvku: Re: tabor tygru Napsal: 04 dub 2011, 13:21 |
|
|
Colonel |
|
|
Akorát nechápu tu narážku toho šerifa, když se s ním poprvé potkal, že bude mít problémy kvůli našité americké vlajce na parkru ... jestli to někomu docvaklo, tak dejte vědět
_________________ ... Don't mean nothin' ... ... take two salt pils and drive on ...
|
|
Nahoru |
|
|
Martin Langer
|
Předmět příspěvku: Re: tabor tygru Napsal: 04 dub 2011, 14:39 |
|
|
Master Sergeant |
Registrován: 07 dub 2008, 00:02 Příspěvky: 105 Bydliště: Khu Khel Na, provincie Op Ava
|
No já to pochopil tak, že ta vlaječka má být demonstrace vlastenectví typická pro veterány a ty houmlesy, kteří se za ně vydávali... A šerif Dennehy operoval s mediálním předsudkem té doby: vietnamský vetoš = pobuda a troublemaker. Jinak absolutorium zaslouží režisér a člověk co psal scénář, líbí se mi, jak je to minimalisticky natočené, že většina děje dává smysl, co se týče logiky věcí apod. (Jen škoda, že Rambo byl kariérně bez kaňky, "ten nejlepší", protože v reálu v roce 1982 by už byl nejspíš mrtvý, nebo zrovna sloužil jako poradce někde v jižní Americe, ve spřáteleném Sáddámové Iráku... a filmu to ubralo na autentičnosti.)
_________________ PFC Martin /JW/ Langer Co. O (Ranger) 75th Inf. 3rd Bde. 82nd Abn. (currently inactive)
|
|
Nahoru |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|