|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Owen12thCAV
|
Předmět příspěvku: NAM AIRSOFT TEAMY Napsal: 17 pro 2007, 17:55 |
|
|
Sergeant |
|
|
Připisujte jiné airsoft teamy ..
http://www.cavalry-1965.ic.cz - .. Zabýváme se napodobením 7. regimentem kavalerie v roce 1965 ..
_________________ "Garry Owen" !!
|
|
Nahoru |
|
|
Gardner
|
Předmět příspěvku: Napsal: 17 pro 2007, 18:59 |
|
|
Staff Sergeant |
|
http://www.lionsofnorth.er.cz
Snažíme se přiblížit v Namu 1.divizi U.S.M.C. od jara do zimy a v mezičase jezdíme woodland(ve woodlandu prozatím nikoho nenapodobujeme,ale začínáme uvažovat o U.S.M.C. okolo 80tých let )
Jinak na Nam jsme začali přecházet koncem jara takže někteří ještě nejsou komplet
_________________ "Bulletstopper" 2/1 Marines Echo Company
|
|
Nahoru |
|
|
NAMSYSEL
|
Předmět příspěvku: Napsal: 17 pro 2007, 19:54 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
Registrován: 10 pro 2007, 15:45 Příspěvky: 260 Bydliště: švédsko
|
Tak naše snažení se vesměs točí kolem Seal teamu 1 konkrétně první družstvo četa charlie ..... Další z věcí je 43. prapor VC abychom v tom opforu nebyli za hadrníky a má soukromá aktivita je ještě USMC 9th Scout & Sniper Plt. Ale Sysly jsou moje láska - uvažuji o tom že bych na zimu dal dokupy Recon od USMC z období války v korei ......
_________________ LtJG. Pete Wasserman Seal Team1/Det. Golf/Whiskey plt./1.st. sqd. 11/70 - 05/71 v Nam Can GOOD DAY TO GRILL!!
|
|
Nahoru |
|
|
Owen12thCAV
|
Předmět příspěvku: Napsal: 19 pro 2007, 08:15 |
|
|
Sergeant |
|
|
Gardner píše: http://www.lionsofnorth.er.czSnažíme se přiblížit v Namu 1.divizi U.S.M.C. od jara do zimy a v mezičase jezdíme woodland(ve woodlandu prozatím nikoho nenapodobujeme,ale začínáme uvažovat o U.S.M.C. okolo 80tých let ) Jinak na Nam jsme začali přecházet koncem jara takže někteří ještě nejsou komplet
Co jsem viděl vaše fotky v menu vašich stránek, tak se mi moc líbily, ale nějak mi nešly ty odkazy .. .. Zkuste to nějak spravit . Díky .
_________________ "Garry Owen" !!
|
|
Nahoru |
|
|
Gardner
|
Předmět příspěvku: Napsal: 19 pro 2007, 15:10 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Owen7thCAV píše: Gardner píše: http://www.lionsofnorth.er.czSnažíme se přiblížit v Namu 1.divizi U.S.M.C. od jara do zimy a v mezičase jezdíme woodland(ve woodlandu prozatím nikoho nenapodobujeme,ale začínáme uvažovat o U.S.M.C. okolo 80tých let ) Jinak na Nam jsme začali přecházet koncem jara takže někteří ještě nejsou komplet Co jsem viděl vaše fotky v menu vašich stránek, tak se mi moc líbily, ale nějak mi nešly ty odkazy .. .. Zkuste to nějak spravit . Díky .
Dnes aktualizováno a vše je funkční...pokud ti nešly odkazy u členu tak někteří je nemají hotové a pokud jsou to odkazy v menu tak stačí dvojklik
|
|
Nahoru |
|
|
Stewart 7th CAV
|
Předmět příspěvku: 7th CAVALRY Regiment Napsal: 28 pro 2007, 15:33 |
|
|
Master Sergeant |
|
team
Naposledy upravil Stewart 7th CAV dne 11 říj 2008, 19:03, celkově upraveno 2
|
|
Nahoru |
|
|
STG Steetson
|
Předmět příspěvku: Napsal: 10 led 2008, 21:16 |
|
|
Chief Warrant Officer 2 |
|
|
seal-team-praha.wbs.cz
takže my děláme NAVY SEALs od roku 1968 do konce války, na webu nemáme ještě všechny protože jsem se do webovek pustil teprv nedávno a nemám s tim moc velký zkušenosti, tak prosím omluvte kvalitu (nekvalitu) webu
_________________ PO3 Darryl Young Seal Team 1, Det. Golf, Juliet Platoon Long Phu
|
|
Nahoru |
|
|
Mckoy
|
Předmět příspěvku: Napsal: 10 led 2008, 21:47 |
|
|
Second Lieutenant |
|
Registrován: 07 zář 2007, 18:11 Příspěvky: 329 Bydliště: Břasy - Durham - Jefferson city
|
STG Steetson píše: seal-team-praha.wbs.cz takže my děláme NAVY SEALs od roku 1968 do konce války, na webu nemáme ještě všechny protože jsem se do webovek pustil teprv nedávno a nemám s tim moc velký zkušenosti, tak prosím omluvte kvalitu (nekvalitu) webu
Takže poněvadž nemáte návštěvku, tak ti odpovim touhle cestou, stránky pěkný, jen mě dostalo, jakou nosíte verzi tiger-stipesů. Tyhle tigery jsou čistě komerce a v Namu se vůbec nenosily. Tigery v namu jsou podle Jihovietnamskýho střihu, ne podle US a vůbec nebyly v rip stopu. Docela pěkný repliky v tom správnym střihu jsou k sehnání v Řipské ulici v Praze. Nebo to vyřešte ERDLma. Pokud chceš něco bližšího tak mi to napiš soukromě, ať to tu nazatěžujem spamama.
|
|
Nahoru |
|
|
STG Steetson
|
Předmět příspěvku: Napsal: 10 led 2008, 21:50 |
|
|
|
|
Mckoy píše: STG Steetson píše: seal-team-praha.wbs.cz takže my děláme NAVY SEALs od roku 1968 do konce války, na webu nemáme ještě všechny protože jsem se do webovek pustil teprv nedávno a nemám s tim moc velký zkušenosti, tak prosím omluvte kvalitu (nekvalitu) webu Takže poněvadž nemáte návštěvku, tak ti odpovim touhle cestou, stránky pěkný, jen mě dostalo, jakou nosíte verzi tiger-stipesů. Tyhle tigery jsou čistě komerce a v Namu se vůbec nenosily. Tigery v namu jsou podle Jihovietnamskýho střihu, ne podle US a vůbec nebyly v rip stopu. Docela pěkný repliky v tom správnym střihu jsou k sehnání v Řipské ulici v Praze. Nebo to vyřešte ERDLma. Pokud chceš něco bližšího tak mi to napiš soukromě, ať to tu nazatěžujem spamama.
neboj, ERDLy budou už se na tom maká
_________________ PO3 Darryl Young Seal Team 1, Det. Golf, Juliet Platoon Long Phu
|
|
Nahoru |
|
|
NAMSYSEL
|
Předmět příspěvku: Napsal: 11 led 2008, 09:04 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
Registrován: 10 pro 2007, 15:45 Příspěvky: 260 Bydliště: švédsko
|
STG Steetson píše: Mckoy píše: STG Steetson píše: seal-team-praha.wbs.cz takže my děláme NAVY SEALs od roku 1968 do konce války, na webu nemáme ještě všechny protože jsem se do webovek pustil teprv nedávno a nemám s tim moc velký zkušenosti, tak prosím omluvte kvalitu (nekvalitu) webu Takže poněvadž nemáte návštěvku, tak ti odpovim touhle cestou, stránky pěkný, jen mě dostalo, jakou nosíte verzi tiger-stipesů. Tyhle tigery jsou čistě komerce a v Namu se vůbec nenosily. Tigery v namu jsou podle Jihovietnamskýho střihu, ne podle US a vůbec nebyly v rip stopu. Docela pěkný repliky v tom správnym střihu jsou k sehnání v Řipské ulici v Praze. Nebo to vyřešte ERDLma. Pokud chceš něco bližšího tak mi to napiš soukromě, ať to tu nazatěžujem spamama. neboj, ERDLy budou už se na tom maká
Odpoledne bych dal icq a můžeme se pobavit o seals - chtěl bych vidět nějaký vaše fotky a myslím že dneska můžu tvrdit že se v tématu který nás zajímá docela vyznám a můžu docela pomoct..... takže bereš??
Jinak jsme z prahy takže neni problém se i klidně někde sejít ..... Je to jen na tobě
_________________ LtJG. Pete Wasserman Seal Team1/Det. Golf/Whiskey plt./1.st. sqd. 11/70 - 05/71 v Nam Can GOOD DAY TO GRILL!!
|
|
Nahoru |
|
|
STG Steetson
|
Předmět příspěvku: Napsal: 11 led 2008, 13:57 |
|
|
|
|
Odpoledne bych dal icq a můžeme se pobavit o seals - chtěl bych vidět nějaký vaše fotky a myslím že dneska můžu tvrdit že se v tématu který nás zajímá docela vyznám a můžu docela pomoct..... takže bereš??
Jinak jsme z prahy takže neni problém se i klidně někde sejít ..... Je to jen na tobě[/quote]
jasně, ICQ: 399-123-667 a určitě se s tebou o SEALs rád pobavim
|
|
Nahoru |
|
|
panzer
|
Předmět příspěvku: Napsal: 14 led 2008, 10:00 |
|
|
82nd AIRBORNE DIVISION
1st Battalion, 508th Infantry, 1968-1969 Vietnam
Clenove:Panzer,Black Jack
Smazat prosím , děkují za pochopení
_________________ Video Airsoft Centrum
www.panzervac.tym.cz
Naposledy upravil panzer dne 21 úno 2008, 10:14, celkově upraveno 1
|
|
Nahoru |
|
|
zajicmikeforce
|
Předmět příspěvku: Napsal: 14 led 2008, 16:42 |
|
|
Major |
|
Registrován: 14 led 2008, 16:35 Příspěvky: 512 Bydliště: Plei Ku, II. CTZ RVN
|
det. A-204 B-20 MSF Pleiku & Kon Tum Mike Force 67-69 je nás málo v republice, potažmo světě www.5specialforces.wz.cz
Naposledy upravil zajicmikeforce dne 12 čer 2008, 12:47, celkově upraveno 1
|
|
Nahoru |
|
|
Stewart 7th CAV
|
Předmět příspěvku: Napsal: 15 led 2008, 19:31 |
|
|
Master Sergeant |
|
Tak web uš funguje, tak se na něj můžete mrknout
|
|
Nahoru |
|
|
Gardner
|
Předmět příspěvku: Napsal: 15 led 2008, 19:48 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Stewart 1/7 CAV píše: Tak web uš funguje, tak se na něj můžete mrknout
vypadá to pěkně,jen si tak říkám že ten tvuj nový web je nějak dost podobný tomu Panzerovu,a nebo se snad pletu? Že si radši neuděláš něco vlastního...
Ale neber to ve zlým
omlouvám se za OT
|
|
Nahoru |
|
|