|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Gardner
|
Předmět příspěvku: Armyshopy v USA Napsal: 07 srp 2008, 21:27 |
|
|
Staff Sergeant |
|
máte tip na nějaký armyshop v USA s výstrojí?
...vím o mooremilitary.com a omahas.com...
edit: jde mi hlavně o srovnání cen a zboží...
_________________ "Bulletstopper" 2/1 Marines Echo Company
Naposledy upravil Gardner dne 08 srp 2008, 13:40, celkově upraveno 1
|
|
Nahoru |
|
|
Voyager
|
Předmět příspěvku: Re: Armyshopy v USA Napsal: 07 srp 2008, 21:57 |
|
|
Staff Sergeant |
|
|
V USA? Tam je dost velkej problém, jestli chceš objednávat tak to jde letecky a to jsou hříšní prachy za dopravu
_________________ Автомат Калашникова образца 1947 года
|
|
Nahoru |
|
|
Gardner
|
Předmět příspěvku: Re: Armyshopy v USA Napsal: 07 srp 2008, 22:25 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Voyager píše: V USA? Tam je dost velkej problém, jestli chceš objednávat tak to jde letecky a to jsou hříšní prachy za dopravu Tak nevím od mooremilitary už jsem párkrát obědnával a záleží na celkové váze zásilky a taky záleží jak to pošlou jestli expres nebo normal...zrovna nedávno jsem bral nějaké části výstroje pro naše kluky a i s poštovným a clem to vyšlo o dost levneji něž by jsme sehnali v ČR....
|
|
Nahoru |
|
|
Princl
|
Předmět příspěvku: Re: Armyshopy v USA Napsal: 08 srp 2008, 00:08 |
|
|
Chief Warrant Officer 2 |
|
|
Ten Armyshop Omaha..... je fakt skvělej. Kdyby se toho obědnalo hodně, třeba pro celou skupinu, opravdu by to vyšlo levnějc. Bajonet M7 stojí na naše něco kolem 450 a jungle boty 304 Kč
_________________ Pvt. Giuseppe Principato BAR gunner Tommy and yankee
|
|
Nahoru |
|
|
Witus
|
Předmět příspěvku: Re: Armyshopy v USA Napsal: 12 srp 2008, 12:06 |
|
|
Master Sergeant |
|
_________________ toho času bezpartajní... 'cause orders are clear: Crush'em to win the war...
|
|
Nahoru |
|
|
SSG Glen Mc Crary
|
Předmět příspěvku: Re: Armyshopy v USA Napsal: 12 srp 2008, 15:08 |
|
|
Sergeant First Class |
|
Prosím nemohl by mi někdo poradit jak objednávat např. na mooremilitaria .Chci tam něco koupit ,ale nevím jak na to (podmínky,platba,atd.) Jestli je třeba někdo ochoten to objednat na moji adresu . Děkuji
_________________ SSG Glen Mc Crary CO.E/52st Inf./LRP 1.Cavalry Division
|
|
Nahoru |
|
|
Witus
|
Předmět příspěvku: Re: Armyshopy v USA Napsal: 12 srp 2008, 23:07 |
|
|
Master Sergeant |
|
Toť otázka. Resp. já když odtamtud objednával, tak platil jednou cash v obálce a jednou skrze Western Union. Jinak objednání je easy. Napíšeš na jejich email co bys chtěl, voni ti to spočítaj včetně poštovnýho, zaplatíš a je to. Nic složitýho...
_________________ toho času bezpartajní... 'cause orders are clear: Crush'em to win the war...
|
|
Nahoru |
|
|
Gardner
|
Předmět příspěvku: Re: Armyshopy v USA Napsal: 13 srp 2008, 05:32 |
|
|
Staff Sergeant |
|
SSG Glen Mc Crary píše: Prosím nemohl by mi někdo poradit jak objednávat např. na mooremilitaria .Chci tam něco koupit ,ale nevím jak na to (podmínky,platba,atd.) Jestli je třeba někdo ochoten to objednat na moji adresu . Děkuji Na mooremilitary jsou velice ochotní,pokud jim pošleš meil a v něm položky o které máš zájem tak ti pošlou cenu poštovného a ty se rozhodneš....a vyplníš objednávku....já osobně jsem odtud objednával už 3x ale platím kartou přímo v eshopu,takže mi to nepošlou jinam než na fakturační adresu....a chce to mít kartu Visa nebo Mastercard jiné neberou....pokud máš možnost požádej v bance o internetovou platební kartu a jsi v pohodě....jinak je třeba ještě počítat s clem,např já při objednávkách vždy kolem 180USD platil cca350Kč a jednou vůbec tak asi záleží jakej celník to odbavuje
|
|
Nahoru |
|
|
HorNayMSF
|
Předmět příspěvku: Re: Armyshopy v USA Napsal: 25 zář 2008, 07:56 |
|
|
Staff Sergeant |
|
No tak asi napíšu něco z objednávky z OMAHAS... Už dlouho sem natěšenej na nový tigery ,ale je v tom háček. Objednávali jsme asi před měsícem a celou tu dobu jsme vymejšleli jak to zaplatit - byli poslány aj dva maily (s pomocí zajdy) ,na které ochotně odpověděli. Rozhodli jsme se tedy zaplatit paypalem ,ale jelikož nikdo z naší trojky co objednávali ho neměli ,tak jsme požádali o pomoc zajdu. Peníze jsme tedy na konec odeslali ,ale za dva dny přišla odpověď ,že nemohou akceptovat platbu od třetí strany a peníze obratem vrátili. Tím pádem to zatím stroskotalo ,než si kámoš nezařídí paypal ,takže pokud počítáte s pomocí kámoše ,trak musíte vše vyřídit s jeho údaji... P.S. pokud odsud někdo bere tak dejte vědět ,ale bacha chci se přisockovat já - nechcem nikoho dalšího (love máme pohromadě atd...) Když se měl někdo odsud k nám přidat (domlouval se ze zajdou) tak z toho byl jen týden zbytečného čekání až se někdo ozve.
|
|
Nahoru |
|
|
zajicmikeforce
|
Předmět příspěvku: Re: Armyshopy v USA Napsal: 25 zář 2008, 10:15 |
|
|
Major |
|
Registrován: 14 led 2008, 16:35 Příspěvky: 512 Bydliště: Plei Ku, II. CTZ RVN
|
na vysvětlenou týhle šlamastiky doplnim: mam paypal, nemam účet na omahas a nechci ho tam Hor Nay má účet na omahas a nemůže mít paypal ...
_________________ SFC M.Z. Rebytt A-218 Mike Force 62-65 A-204 B-20 MSF 67-69 There´s nothing like a Pepsi when you´ve been in the bush for a few days 20.prapor VC
|
|
Nahoru |
|
|
Arnie
|
Předmět příspěvku: Re: Armyshopy v USA Napsal: 25 zář 2008, 14:44 |
|
|
Colonel |
|
|
A jste s HorNayem kámoši? Tak jeden druhýmu dáte login a objednáváte. A nebo se slezete u jednoho kompu a zalogujete se dobromady Většinou posílají věci na adresu plátce, nebo jestli mají i možnost na adresu loginu. A nebo využít služeb Western Unionu kam doneseš jen peníze a pošleš (každá pobočka Pošty), kde je ale bohužel minimální poplatek 20$
_________________ ... Don't mean nothin' ... ... take two salt pils and drive on ...
|
|
Nahoru |
|
|
HorNayMSF
|
Předmět příspěvku: Re: Armyshopy v USA Napsal: 25 zář 2008, 19:27 |
|
|
Staff Sergeant |
|
No já patřím k zajdovi (jeden z jeho FNG)... Jenže já jsem z Jihlavy a on z Písku. O Western Union sme neměli tucha jak to fachá... Pokusíme se to asi nějak domluvit - další akce ve špatnejch tigerech by byla hrůza - stydím se až hrůza.
|
|
Nahoru |
|
|
Fanys
|
Předmět příspěvku: Re: Armyshopy v USA Napsal: 25 zář 2008, 19:33 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
|
|
Když už je o tom tady řeč tak se zapojim. Western Union jdu zítra prověřit, budu přes něj posílat peníze do Vietnamu. Aspon podle návodu to zní dost jednoduše. Poplatky se liší podle země a posílané částky. Uvidím jak pořídím a pošlu konečnou zprávu
_________________ SGT. Francis J. Kotsmith B Co., 1/27th Inf "Wolfhounds" 25th Infantry Division "NEC ASPERA TERRENT"
|
|
Nahoru |
|
|
Arnie
|
Předmět příspěvku: Re: Armyshopy v USA Napsal: 25 zář 2008, 22:27 |
|
|
Colonel |
|
|
Doporučuju navštívit buďto přímo pobočku WU a nebo využít nabídky směnáren, kde sprostředkovávají WU. Na poště je to s těma pošťáckejma bábama očistec. Po vyslovení slova wuesternjunion obrací očli v sloup a začnou drmolit jakousi formuli zaříkávání a určitě si k tomu pozvou ještě další báby, aby vytvořili sabat a dali to společně dohromady
_________________ ... Don't mean nothin' ... ... take two salt pils and drive on ...
|
|
Nahoru |
|
|
Taylor 101
|
Předmět příspěvku: Re: Armyshopy v USA Napsal: 26 zář 2008, 15:13 |
|
|
Chief Warrant Officer 2 |
|
Citace: Na poště je to s těma pošťáckejma bábama očistec. Jojo, jednou jsem byl s Arniem na zkoušku platit na poště přes WU. Po tom co nás bába za drmoleni zaklínadel asi potřetí poslala pro pořadové číslo ,jsme to vzdali a šli do pobočky WU a za 5 minut bylo zaplaceno
_________________ SP5 Martin F. TAYLOR B Co. 1st Batt. 28th Inf. Reg. 1st Inf. Div. BLACK LIONS
|
|
Nahoru |
|
|