|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Princl
|
Předmět příspěvku: Re: Parahasičský SOG / CIDG bag Napsal: 29 led 2010, 15:41 |
|
|
Chief Warrant Officer 2 |
|
|
přesně tuten batoh vlastnim, moc mi nesedí, ale než pořídim jinej, tak si s nim vystačim
_________________ Pvt. Giuseppe Principato BAR gunner Tommy and yankee
|
|
Nahoru |
|
|
Vik
|
Předmět příspěvku: Re: Parahasičský SOG / CIDG bag Napsal: 29 led 2010, 18:09 |
|
|
Warrant Officer |
|
|
Myslím, že na ježdění ven je zlatej-stříbrnej!
_________________ cpl. Victor "Vik" Plas 17th AB / 194th GIR "D" Company
|
|
Nahoru |
|
|
Hans Kugel
|
Předmět příspěvku: Re: Parahasičský SOG / CIDG bag Napsal: 29 led 2010, 21:35 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Já ho mám také a je podle mě pěknej..ale to bude tí mže se v namu zatím moc neorientuju... Ale mám ještě jinou verzi která má na klopě oka z popruhoviny...
_________________ "TEN CO SKÁČE Z PÓDIA."
|
|
Nahoru |
|
|
Princl
|
Předmět příspěvku: Re: Parahasičský SOG / CIDG bag Napsal: 29 led 2010, 21:54 |
|
|
|
|
von není špatnej, ale skoro nic se mi do něj nevešlo, muj spacák byl takovej objemější, jinak mě moc nevadí, ale určitě sou lepší
|
|
Nahoru |
|
|
Hans Kugel
|
Předmět příspěvku: Re: Parahasičský SOG / CIDG bag Napsal: 29 led 2010, 22:13 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Princl píše: von není špatnej, ale skoro nic se mi do něj nevešlo, muj spacák byl takovej objemější, jinak mě moc nevadí, ale určitě sou lepší Na co spacák probůh?:-D (Já si koupil spacák sic moderní ale srolovanej neni větší jak litr a půl velká petka..na léto,jaro i podzim ideální) P.S.:až se dostanu k tomu ten můj bágl nafotit tak sem nahodim fotky...značení mám totálně to samé....
|
|
Nahoru |
|
|
zajicmikeforce
|
Předmět příspěvku: Re: Parahasičský SOG / CIDG bag Napsal: 29 led 2010, 22:38 |
|
|
Major |
|
Registrován: 14 led 2008, 16:35 Příspěvky: 512 Bydliště: Plei Ku, II. CTZ RVN
|
Hansi na tramping přeci
_________________ SFC M.Z. Rebytt A-218 Mike Force 62-65 A-204 B-20 MSF 67-69 There´s nothing like a Pepsi when you´ve been in the bush for a few days 20.prapor VC
|
|
Nahoru |
|
|
Hans Kugel
|
Předmět příspěvku: Re: Parahasičský SOG / CIDG bag Napsal: 29 led 2010, 23:11 |
|
|
Staff Sergeant |
|
zajicmikeforce píše: Hansi na tramping přeci Aha...Já myslel že Reaktorink...
|
|
Nahoru |
|
|
Bratr
|
Předmět příspěvku: Re: Parahasičský SOG / CIDG bag Napsal: 30 led 2010, 00:33 |
|
|
Colonel |
|
No, Hansi, na pořádnej reenactment bys měl mít originál všechno, až po fusekle - ale to taky záleží na tom, jak to kdo bere/nebere vážně (bez urážky, každej to prostě vidí jinak). Já blbec halt, když už na nějakou tu akci jedu, pracně balím "mountain M49", protože je prostě "americkej".Obvykle tím ucpu skoro celý batoh, ale zastávám zásadu: oni tehdy taky neměli k dispozici nic jinýho ( to nemluvím o letních "tropických" podmínkách, kdy jsem vystačil s ponchem a linerem, ale podle stejný zásady). Kamarádi trampové se mi za starých časů pošklebovali, protože jsem jezdil s helmou a flintou - no jo, ale když už si hraju na GI, tak bych měl být kompletní, ne?Bez těhle cajků si v uniformě připadám nahatej Já vím, je to ulítlost, ale není ulítlost vůbec se těm věcem věnovat, vrážet do toho prachy, shánět nevídané, úžasné věci atd..? Bratr Andy
_________________ F.U.
|
|
Nahoru |
|
|
zajicmikeforce
|
Předmět příspěvku: Re: Parahasičský SOG / CIDG bag Napsal: 30 led 2010, 02:09 |
|
|
Major |
|
Registrován: 14 led 2008, 16:35 Příspěvky: 512 Bydliště: Plei Ku, II. CTZ RVN
|
Andy já myslim že Hans chápe re-enactment (kurva to je zas slovo ten reaktorink ) neb do naší války přichází z druhý války z WH ... my sme se s úsměvem pozastavovali nad spacákem.. ale dosti OT a různých úšklebků Mr. Princl: to je ten bágl co Lišák před 2-3 rokama prodával na aukru za 3litry jako origo LRRP bágl a potom ho dostal proslulý Mustachcijo?
_________________ SFC M.Z. Rebytt A-218 Mike Force 62-65 A-204 B-20 MSF 67-69 There´s nothing like a Pepsi when you´ve been in the bush for a few days 20.prapor VC
|
|
Nahoru |
|
|
Bratr
|
Předmět příspěvku: Re: Parahasičský SOG / CIDG bag Napsal: 30 led 2010, 02:25 |
|
|
Colonel |
|
Já tam měl nějaký úšklebky? A eště k tomu různý? No to snad nééé! Bratr Andy
_________________ F.U.
|
|
Nahoru |
|
|
Princl
|
Předmět příspěvku: Re: Parahasičský SOG / CIDG bag Napsal: 30 led 2010, 08:37 |
|
|
|
|
zajicmikeforce píše: Andy já myslim že Hans chápe re-enactment (kurva to je zas slovo ten reaktorink ) neb do naší války přichází z druhý války z WH ... my sme se s úsměvem pozastavovali nad spacákem.. ale dosti OT a různých úšklebků Mr. Princl: to je ten bágl co Lišák před 2-3 rokama prodával na aukru za 3litry jako origo LRRP bágl a potom ho dostal proslulý Mustachcijo? Ano zajdo, je to onen slavný bágl, nosim ho, než pořídim T62 (a to bude někdy v květnu, červnu), jinak já taky chci mít všechno co nejlepší, ale zatim sem neměl tolik peněz, abych měl všechno origo, ale snažim se a beru to vážně.
|
|
Nahoru |
|
|
Hans Kugel
|
Předmět příspěvku: Re: Parahasičský SOG / CIDG bag Napsal: 30 led 2010, 20:41 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Bratr píše: No, Hansi, na pořádnej reenactment bys měl mít originál všechno, až po fusekle - ale to taky záleží na tom, jak to kdo bere/nebere vážně (bez urážky, každej to prostě vidí jinak). Já blbec halt, když už na nějakou tu akci jedu, pracně balím "mountain M49", protože je prostě "americkej".Obvykle tím ucpu skoro celý batoh, ale zastávám zásadu: oni tehdy taky neměli k dispozici nic jinýho ( to nemluvím o letních "tropických" podmínkách, kdy jsem vystačil s ponchem a linerem, ale podle stejný zásady). Kamarádi trampové se mi za starých časů pošklebovali, protože jsem jezdil s helmou a flintou - no jo, ale když už si hraju na GI, tak bych měl být kompletní, ne?Bez těhle cajků si v uniformě připadám nahatej Já vím, je to ulítlost, ale není ulítlost vůbec se těm věcem věnovat, vrážet do toho prachy, shánět nevídané, úžasné věci atd..? Bratr Andy Heh mě to nemusíš říkat... www.wurm.wz.cz
|
|
Nahoru |
|
|
Bratr
|
Předmět příspěvku: Re: Parahasičský SOG / CIDG bag Napsal: 31 led 2010, 14:53 |
|
|
Colonel |
|
Hansi, gratuluju, to vypadá zajímavě. Prostuduju a když tak se ozvu off-list.
Bratr Andy
_________________ F.U.
|
|
Nahoru |
|
|
Hans Kugel
|
Předmět příspěvku: Re: Parahasičský SOG / CIDG bag Napsal: 31 led 2010, 18:54 |
|
|
Staff Sergeant |
|
Z5 k tématu..takže tenhle bágel se dá teda na nam a na určité složky tahat ju?
|
|
Nahoru |
|
|