|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Honzash
|
Předmět příspěvku: Re: Leather combat boots - (přesun z co je to?) Napsal: 09 dub 2010, 21:10 |
|
|
Master Sergeant |
|
|
tak tady mate ty oldschool boty ve vietnamu , doufam ze to je kvalitni prispevek ze pan mfence bude spokojen, pro bratra zdroj Stanton U.S.Army uniforms of the vietnam war Příloha:
boty.jpg [ 251.7 KiB | Zobrazeno 5181 krát ]
|
|
Nahoru |
|
|
Taylor 101
|
Předmět příspěvku: Re: Co je tohle presne zac??? (BOOTS) Napsal: 09 dub 2010, 21:30 |
|
|
Chief Warrant Officer 2 |
|
Arnie píše: Sice to jsou fotky z rychlíku, ale já bych si tipnul že jde o USAF botky, který se občas zaměnují za Corkorány USAF botky jsem našel tyhle. Zdroj http://www.ljmilitaria.com/geargeneral/ ... r_s_boots_
_________________ SP5 Martin F. TAYLOR B Co. 1st Batt. 28th Inf. Reg. 1st Inf. Div. BLACK LIONS
|
|
Nahoru |
|
|
mfence
|
Předmět příspěvku: Re: Leather combat boots - (přesun z co je to?) Napsal: 09 dub 2010, 21:39 |
|
|
Corporal |
|
[quote="Honzash"]tak tady mate ty oldschool boty ve vietnamu , doufam ze to je kvalitni prispevek ze pan mfence bude spokojen, pro bratra zdroj Stanton U.S.Army uniforms of the vietnam war No to je jina
|
|
Nahoru |
|
|
Bratr
|
Předmět příspěvku: Re: Leather combat boots - (přesun z co je to?) Napsal: 09 dub 2010, 22:35 |
|
|
Colonel |
|
No tak vidíš, že to šlo, ty truhlíku! Hlavně se nebát a nestydět...
_________________ F.U.
|
|
Nahoru |
|
|
Tank Hill
|
Předmět příspěvku: Re: Leather combat boots - (přesun z co je to?) Napsal: 11 dub 2010, 21:58 |
|
|
Chief Warrant Officer 4 |
|
Registrován: 14 pro 2008, 00:48 Příspěvky: 265 Bydliště: Radnice, D.C.
|
Ukázaná platí, a Honzash ukázal - pak už můžeme jenom spekulovat, jakej byl poměr mezi těmahle staršíma cap-toed boots a novějšíma McNamaras a který byly častější...
_________________ CPL Hill, M. S. A/1-15 INF, 3ID (re-en.); 96-01 "Jako okupace se to dá vydržet, ale jako bratrská pomoc to stojí za hovno."
|
|
Nahoru |
|
|
Arnie
|
Předmět příspěvku: Re: Co je tohle presne zac??? (BOOTS) Napsal: 12 dub 2010, 13:24 |
|
|
Colonel |
|
|
Taylor 101 píše: Arnie píše: Sice to jsou fotky z rychlíku, ale já bych si tipnul že jde o USAF botky, který se občas zaměnují za Corkorány USAF botky jsem našel tyhle. Zdroj http://www.ljmilitaria.com/geargeneral/ ... r_s_boots_Jo jo, koukal jsem na ně a jsou nápadně podobný těm mejm černejm. Na beji jsem jedny našel i se zipem.
Přílohy: |
pilot_boots.JPG [ 115.79 KiB | Zobrazeno 4968 krát ]
|
_________________ ... Don't mean nothin' ... ... take two salt pils and drive on ...
|
|
Nahoru |
|
|
Taylor 101
|
Předmět příspěvku: Re: Co je tohle presne zac??? (BOOTS) Napsal: 12 dub 2010, 20:32 |
|
|
Chief Warrant Officer 2 |
|
Citace: Jo jo, koukal jsem na ně a jsou nápadně podobný těm mejm černejm. Na beji jsem jedny našel i se zipem.
No vida konečně víš co máš doma.
_________________ SP5 Martin F. TAYLOR B Co. 1st Batt. 28th Inf. Reg. 1st Inf. Div. BLACK LIONS
|
|
Nahoru |
|
|